Σελίδες

Καλωσορίσατε στην e-Γάτα! Με το γατίσιο σας ένστικτο περιηγηθείτε οπουδήποτε θέλετε και αναζητήστε τα τελευταία trends. Ευχαριστούμε και καλή διασκέδαση!

Όλες οι θεωρίες για το μέλλον του Τζον Σνόου μετά το αναπάντεχο φινάλε (Spoilers)

Όλες οι θεωρίες για το μέλλον του Τζον Σνόου μετά το αναπάντεχο φινάλε [Spoilers]

Τέτοιος παγκόσμιος συγχρονισμός στο κλάμα και την οδύνη δεν έχει ξαναγίνει. Ούτε ο Μάικλ Τζάκσον όταν πέθανε δεν έκανε τέτοιο buzz όσο ο Τζον Σνόου. Βέβαια μέτρησε πολύ και ο τρόπος που έγινε και το πως κλιμακώθηκε σεναριακά η δολοφονία του. Από το προηγούμενο επεισόδιο που ο Σερ Άλισερ του είπε ότι δεν του έχουν μείνει πολύ φίλοι, στον θάνατο του Μέεστερ Αίμων που δημιούργησε την επιθυμία στον Σαμ να πάρει τη θέση του κι από εκεί στην τελευταία μαχαιριά από τα χέρια του Όλι.
Όμως το κοινό του Game of Thrones, ένα κοινό που κάθε χρόνο βλέπει να πέφτουν σαν τραπουλόχαρτα οι αγαπημένοι του πρωταγωνιστές, δεν μπορεί να δεχτεί έτσι απλά τον θάνατο του Σνόου. Και γι΄αυτό από το πρωί της Δευτέρας που προβλήθηκε το επεισόδιο στην Αμερική μέχρι τώρα οι θεωρίες για το τι μέλλει γενέσθαι έχουν οργιάσει.
Θεωρία Νούμερο 1: Το βλέμμα της Μελισάνδρης όταν ενημέρωναν τον Στάνις για την λιποταξία του μισού στρατού έλεγε πολλά. Έλεγε ότι είτε του είχε πει ψέματα είτε ότι είχε την πεποίθηση πως στα οράματα της αυτός που θα έπαιρνε τον θρόνο ήταν άλλος. Και η επιστροφή της στο Τείχος μπορεί να συνδεθεί με το θάνατο του Σνόου. Ο Θόρος του Μυρ έχει αναστήσει κάμποσες φορές τον Ντοντάριον και η Μελισάνδρη έχει αυτή την ικανότητα. Οπότε μιας και ο Τζον δεν αποκεφαλίστηκε ούτε τον έριξαν στην πυρά, η ανάσταση του είναι εφικτή.
Θεωρία Νούμερο 2: Στο 7ο επεισόδιο, εκεί που ο Σαμ τις τρώει από τους δύο της Φρουράς που πάνε να βιάσουν την Γκίλι εμφανίζεται ο Λύκος-Φάντασμα. Η θεωρία λέει ότι ο Σνόου μετέφερε την ψυχή του στο Ghost και θα συνεχίσει έτσι. Άλλωστε στο βιβλίο υπάρχει μια φράση της Μελισάνδρης που λέει «He was a man, now a wolf, now a man again». Warg The Snow όπως το έκανε και ο Μπραν με τον δικό του Ανταρόλυκο.
Θεωρία Νούμερο 3 : Η εξίσωση R+L=J, δηλαδή ο Τζον είναι παιδί του Ρέγκαρ Ταργκάριεν και της Λιάνα Σταρκ, οπότε αυτή η μίξη αίματος δεν μπορεί να πάει χαμένη. Με τα γονίδια αυτά ξεπαστρεύει τους Others ή White Walkers.

Θεωρία Νούμερο 4 : Αν ήταν να πεθάνει οριστικά ο Τζον τότε γιατί υπήρχε αυτή η σκηνή στο φινάλε του 8ου επεισοδίου, όπου ο Τζον κοιτάζει τον ηγέτη των White Walkers για αρκετή ώρα; Ο λόγος που πεθαίνει είναι για να επιστρέψει δυνατότερος. Να σκοτώσει το αγόρι και να μονομαχήσει σαν ίσος προς ίσο με το νεκρό αρχηγό.
Θεωρία Νούμερο 5: Ο θάνατος του Τζον τον απαλλάσσει αυτομάτως από τους όρκους του, επομένως με την επιστροφή του θα μπορεί ανετότατα να διεκδικήσει την ηγεσία του Οίκου Σταρκ και κατ΄επέκταση τον Σιδηρούν Θρόνο. Πολύ βολικό για τον Τζορτζ Μάρτιν κάτι τέτοιο.
Θεωρία Νούμερο 6 : Ο Τζον περνάει στην πλευρά των White Walkers και με το σπαθί από βαλυριανό ατσάλι γίνεται φονικό όπλο 1,2,3 και 4.
Θεωρία Νούμερο 7 : Είναι στην ουσία παρακλάδι της πρώτης. Με τον Στάνις πιθανότατα νεκρό - αν και αυτό παραμένει αρκετά έωλο - ποιος θα κρατήσει το φλεγόμενο ξίφος; Ο Τόμεν ή ο Ρόμπιν; Ε, δεν το θέλει ούτε ο Πολυπρόσωπος Θεός αυτά τα τσουτσέκια να εξελιχθούν σε Αζόρ Αχάι. Ο ένας που κάθεται και μυξοκλαίει για τη γυναίκα του που τη φυλάκισαν αντί να την σώσει και ο άλλος που μέχρι τα 11 του βύζαινε τη μάνα του. Ο Τζον θα αναστηθεί και θα γίνει ο Αζόρ. Χμμμ... Αζόρ = όνομα σκύλου. Ο σκύλος είναι ξάδερφος του λύκου. Άρα να κι άλλη μια σύνδεση.
Τώρα αν όλες οι παραπάνω θεωρίες πάνε στον κάλαθο των αχρήστων από τον Μάρτιν και το HBO τότε τι να πω; Να προσέχουν όλοι όπως θα περπατούν στο δρόμο τα βράδια!
Επιμέλεια: Στέργιος Πουλερές
Πηγή: www.toratora.gr