Σελίδες

Καλωσορίσατε στην e-Γάτα! Με το γατίσιο σας ένστικτο περιηγηθείτε οπουδήποτε θέλετε και αναζητήστε τα τελευταία trends. Ευχαριστούμε και καλή διασκέδαση!

Kendall Jenner: Έχει καμπύλες όπως όλες οι Kardashian;

Kendall Jenner

Ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες αδελφές Kardashian ακριβώς επειδή δεν μοιράζεται ούτε το ίδιο μπόι ούτε τις χυμώδες καμπύλες. Η Kendall Jenner είναι κοντά 1,80, αδύνατη και «στεγνή» από καμπύλες. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι βρέθηκε μ' αυτό τον σωματότυπο αμέσως στη λίστα με τα διασημότερα μοντέλα το πλανήτη.
Στην πρόσφατη εφηβεία της η 19χρονη σήμερα σταρ έχει δηλώσει ότι δεν ήταν εύκολο να ακούει να την αποκαλούν skinny, έστω κι αν από τότε δεν έχουν αλλάξει και πολλά στα κιλά της.
Να όμως που μια φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram της έρχεται να μας δημιουργήσει μια άλλη εντύπωση: η Kendall ποζάρει ξαπλωμένη δίπλα σε μια πισίνα φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι και η στάση της προδίδει μια ελαφρά «στρογγυλάδα» από τη μέση και κάτω. Ο κορμός της βεβαίως παραμένει πολύ αδύνατος, όπως και τα πόδια της.
Με λίγα κιλάκια παραπάνω ίσως τελικά η Kendall Jenner να έδειχνε καλύτερη και πιο ζουμερή, όπως εξάλλου και οι αδελφές της!


Παλαιότερη φωτογραφία της Kendall που τη δίνει την εντύπωση ότι είναι ζουμερή  - με μερικά κιλάκια παραπάνω, θα ήταν εκρηκτική!

Πηγή: joytv.gr