Σελίδες

Καλωσορίσατε στην e-Γάτα! Με το γατίσιο σας ένστικτο περιηγηθείτε οπουδήποτε θέλετε και αναζητήστε τα τελευταία trends. Ευχαριστούμε και καλή διασκέδαση!

Κυτταρίτιδα, ραγάδες, περιφέρεια: 10 μοντέλα με ατέλειες

μοντέλα κυτταρίτιδα

«Κανείς δεν είναι τέλειος», αυτό το ξέρουμε. Αλλά πόσο το πιστεύουμε; Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τα στιλιζαρισμένα, καλοσχηματισμένα, σούπερ σέξι μοντέλα η σκέψη για το ότι η φύση κάνει διακρίσεις μας γίνεται πιο έντονη : κάποιες γυναίκες – και άντρες- είναι πραγματικά προικισμένοι (από γονίδια, πρωτίστως)!
Επειδή, όμως, οι μύθοι καταρρίπτονται όσο γρήγορα χτίζονται, η αλήθεια έρχεται πολλές φορές να μας προσγειώσει: ναι, και τα μοντέλα μπορεί να έχουν- κι έχουν- κυτταρίτιδα, και να έχουν και ραγάδες, και λίγο πάχος στην κοιλιά, και κάπως μεγαλύτερη περιφέρεια. Κάποιες φροντίζουν επιμελώς να κρύβουν την αλήθεια, κάποιες άλλες πάλι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δείξουν ότι δεν είναι τέλειες.
Εμείς εντοπίσαμε 10 διάσημα μοντέλα που ανήκουν και στις δυο αυτές κατηγορίες: τις τολμηρές, αλλά κι αυτές που θα ήθελαν να κρυφτούν!
Chrissy Teigen: Η απόφασή της να ποστάρει αυτή τη φωτογραφία χαιρετίζοντας με τη λεζάντα τις... ραγάδες της την έφερε στην κορυφή της λίστας με τα πιο τολμηρά- και ακομπλεξάριστα!- μοντέλα, ενώ η θετική απήχηση ήταν μεγάλη!


Cindy Crawford: Όταν τον περασμένο Οκτώβριο διέρρευσε αυτή η αρετουσάριστη φωτογραφία του 48χρονου σήμερα supermodel – που αποκαλύπτει τις ουλές της, τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα -, όλοι μόνο θετικά σχόλια είχαν να κάνουν.  Η ίδια βεβαίως δεν πήρε ποτέ θέση…
cindy

Gigi Hadid: Είναι ένα φρέσκο κορίτσι, στην ηλικία των 20, με καμία ατέλεια στο κορμί της, κάτι το οποίο φρόντισε να το επισημάνει ποστάροντας μια αρετουσάριστη φωτογραφία της. Η αλήθεια είναι ότι λίγο μπουτάκι παραπάνω το έχει, αλλά αυτό καθόλου δεν την κάνει να δείχνει λιγότερο θελκτική, υγιή ή σέξι.


Jourdan Dunn: Σκοπός της ήταν να μας δείξει το τατουάζ που μοιράστηκε με τη φίλη της Cara Delevingne, αλλά η φωτογραφία μας επέτρεψε να δούμε και τις ραγάδες του κατ’ άλλα πολύ αδύνατου μοντέλου. Μην ξεχνάμε επίσης ότι έχει κάνει μια γέννα.


Karrueche Tran: Η πρώην σύντροφος του Chris Brown είναι μοντέλο και στιλίστρια, αλλά και αρκετά ειλικρινής: έχει παραδεχτεί ότι έχει ραγάδες και δεν έχει κανένα πρόβλημα να ποζάρει ενώ αυτές είναι εμφανείς.


Candice SwanepoelΚι οι Άγγελοι της Victoria’s Secret έχουν κυτταρίτιδα, λίγη έστω.
candice

Tyra BanksΔεν το έπαιξε ποτέ αθώα με τα κιλά της, στο παρελθόν έχει υπάρξει τροφαντή. Επίσης, το διάσημο μοντέλο δεν διστάζει να μιλάει ανοιχτά για τις ατέλειες της και μ’ αυτή τη φωτογραφία θέλησε να δείξει τα «παχάκια» της γύρω από την κοιλιά της.


Πηγή: joytv.gr