Σελίδες

Καλωσορίσατε στην e-Γάτα! Με το γατίσιο σας ένστικτο περιηγηθείτε οπουδήποτε θέλετε και αναζητήστε τα τελευταία trends. Ευχαριστούμε και καλή διασκέδαση!

The Voice 3: Θα επιστρέψει την ερχόμενη σεζόν με σημαντικές αλλαγές...

The Voice 3: Θα επιστρέψει την ερχόμενη σεζόν με σημαντικές αλλαγές...

Από την Παυλίνα Ντάσιου

Ο δεύτερος κύκλος του μουσικού σόου ολοκληρώθηκε χθες με πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και όπως έχει γίνει ήδη γνωστό την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα έρθει και ο 3ος κύκλος. Όπως μας ενημέρωσε επίσημα και ο Γιώργος Λιάγκας χθες , θα συνεχίσει να είναι ο παρουσιαστής του σόου, ενώ αμφίβολο είναι το εάν οι coaches θα συνεχίσουν να βρίσκονται στις θέσεις τους.
Από τον ημιτελικό, άλλωστε οι μπηχτές και οι σπόντες των coaches για το μέλλον τους στο σόου την επόμενη χρονιά ήταν πολλές , ενώ χθες τόσο η Μελίνα, όσο και ο Μιχάλης είπαν κάποια πράγματα αναφορικά με τη συνέχεια, αλλά ήταν εμφανές το γεγονός ότι δεν βρισκόντουσαν στο στούντιο καθώς η βαρεμάρα τους δε μπορούσε να μη σχολιαστεί.
Εξάλλου ο Μιχάλης ήδη από την αρχή αυτής της σεζόν όταν είχε ανακοινωθεί ότι θα βρίσκεται στον δευτερο κύκλο είχε κάνει σαφές ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει και στον 3ο κύκλο. Όσο για τη Μελίνα, η παρουσία της στο παιχνίδι κρίνεται ως αδύναμη και υποτονική, αφού Ρέμος-Βανδή είναι οδοστρωτήρες και δεν αφήνουν περιθώρια να μιλήσει κανείς άλλος , πόσο μάλλον η Μελίνα που από την πρώτη στιγμή φαινόταν ..ελαθρώς εκτός κλίματος.
Έτσι, είναι πιθανό το σόου να βγει του χρόνου με μείον δυο από τους coaches και τη θέση τους να αναλάβουν άλλοι καλλιτέχνες που είχαν κάνει και παλαιότερα συζητήσεις για μια θέση στην κριτική επιτροπή.
Βέβαια πρέπει να πούμε ότι η "Bίβλος" του The Voice, λέει ότι πρέπει να μείνουν οι ίδιοι κριτές σε όσους κύκλους και να γίνουν, ωστόσο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να βρεθεί ένα “παραθυράκι” που θα λύσει τα χέρια των υπευθύνων..
Φυσικά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλάμε με βεβαιότητα για το τηλεοπτικό μέλλον των coaches, οι πληροφορίες μου όμως λένε ότι μέχρι τώρα σίγουροι είναι οι 2 από τους 4, με τους υπεύθυνους του καναλιού να θέλουν να κρατήσουν τουλάχιστον έναν ακόμα...

Πηγή: www.toratora.gr